Destination Skåne 2019

Vi har glädjen att meddela att Spirit of Hven valts ut som en av 30 finalister i Skånska Gastronomiprisets kategori Årets Skånska Destination 2019. Årets Skånska Destination är skåningarnas egen utmärkelse till den skånska mat- eller dryckesinstitution som varit värd en särskild resa under det gångna året. Skånska Gastronomiprisets namnkunniga jury har utsett finalisterna. Nu är det skånska folket som genom röstning utser vinnaren av Årets Skånska Destination 2019. 

Röstning sker på https://skanskagastronomipriset.com/ och påbörjas idag den 21 november. Den 5 december gallras tjugo destinationer bort och de tio som har fått flest röster kämpar om finalplatserna. Den 17 december sker den sista gallringen och det är då möjligt att rösta på de tre återstående finalisterna fram till den 5 januari.

Vinnaren av Årets Skånska Destination presenteras på Skånska Gastronomiprisets galamiddag på Malmö Rådhus den 11 januari, 2020.

Rösta på oss här >>>

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok