Hven är en unik plats att förlägga sina möten, konferenser och kick-offs på. Att åka till Hven är ett tydligt mål att samlas kring, och naturen, havet och omgivningarna bidrar både med avbrott och ny inspiration.
Konferens

KONFERENS UTÖVER DET VANLIGA

Hven är en ovanlig plats. Miljön här är därför som gjord för nya och friska idéer och ger dessutom många tillfällen till underbar avkoppling. Vi vill skapa möten och upplevelser som lockar fram och inspirerar till både glädje och kreativitet. Givetvis skräddarsyr vi våra arrangemang för att passa er grupp och era önskemål.

Konferens

UNDERHÅLLNING & AKTIVITETER

En lyckad konferens är mer än bara mötena. Att dela upplevelser och skratt med varandra är ofta det som skapar minnena. Varva jobbet med en rundvisning i destilleriet, dryckesprovningar, femkamp eller golf. Upptäck ön på cykel och upplev Hvens vilda backar och böljor. Eller varför inte bege ur ut på fisketur, eller en saltstänkt rundtur runt ön med ribbåt? Bara fantasin sätter gränserna.

VÄLKOMMEN ATT BOKA ER KONFERENS PÅ HVEN

Hög service och flexibilitet är vår ledstjärna. Vi erbjuder färdiga paket eller skräddarsydda arrangemang, om ni så är två personer eller hundra. Kontakta oss genom info@hven.com eller
+46 418 44 99 99.

maila oss på info@hven.com