I vår restaurang med sin unika whiskybar serverar vi mat lagad på utvalda skånska råvaror. Tack vare vårt utmärkta läge i landets bördigaste del kan vi göra det utan att kompromissa med kvalitén.

Vår passion är skapa oförglömliga drycker och matupplevelser. Med kreativitet, nyfikenhet och finess serverar vi mat baserad på vad säsongen erbjuder oss. Våra kockar lagar maten från grunden, med de bästa skånska råvaror de kan hitta. Vår restaurang är öppen året om för kulinariska upplevelser av alla de slag. 1-, 3- eller 9-rätters meny, bröllop eller bankettmiddag.
Allt är möjligt.

whiskybaren

Ett Mekka för whiskyälskare

Whiskybaren på Spirit of Hven rankas som en av de främsta i Sverige. När man tittar på sortimentet är det ingen tvekan om varför. Vid varje givet tillfälle finns minst 500 sorters whisky upptagna från det stora lagret som innehåller över 1000 olika whisky. Här representeras de flesta destillerierna som är och har varit verksamma det senaste halvseklet. Allt från whiskys från tidigt 30-tal och fram till ung 3-årig. Vår whiskybar är ett Mekka för alla whiskyälskare!