Language en / sv

Summer Spirit

Köp

Denna sommarsprit är essensen av sommarens bästa dofter, smaker och känslor på flaska. Den är handgjord från grunden och innehåller endast certifierat ekologiska ingredienser. Vodkan är ekfatslagrad både före och efter destillering, vilket ger extra djup i karaktären.

Bara de absolut bästa färska ekologiska örter, frukter och blommor blir utvalda för att ge denna omdanande runda, mjuka och lockande karaktär. Det unika receptet med så långt möjligt lokalt skördade rabarber, äpplen och fläder samt örter och rötter, destillerad i de små signatur enkelpannorna av koppar i Spirit of Hvens destilleri, ger en mjukhet som balanserar receptet perfekt med den långsamma mognaden på ekfat av amerikansk ek.

Doft

Doften i denna sprit skall ta oss till blommande sommarängar, det gröna gräset, jordgubbarna och det underbara smörgåsbordet vi efterlängtar så. Här finns fräscha toner av citrus uppbackade av äpple och pärondofter. Det finns fläder och honung sammansvetsat med strängar av vanilj och kokos.

Smak

Smaken är söt med inslag av äpple, rabarber & fläder.  Lång och härlig eftersmak med känsla av sommartoner.

Volym

50 cl.

Alkoholhalt

50 %

Art. nr

86523

Cocktail

Summer Passion

  • 4 cl Summer Spirit
  • 4 cl passionsfruktsjuice
  • 2 cl jordgubbspuré
  • 6 cl sockerdricka
  • Färsk jordgubbe
Häll upp Summer Spirit, passionsfruktsjuice, jordgubbspuré, sockerdricka i ett vinglas med is. Rör om. Garnera med jordgubbe eller en apelsin skiva

Garnering

Jordgubbe

Glas

Vinglas